ik bezorg fruit facebook
ik bezorg fruit instagram

Vitaliteit
op school

De ‘gezonde tien uurtjes’ op school zijn niet te missen als moment om fruit of groente te eten. Het stimuleren van het eten van groente en fruit op school draagt bij aan een gezonde leefstijl. Leerlingen die gezond eten kunnen zich beter concentreren, presteren beter, zijn minder snel ziek, zitten lekkerder in hun vel en vertonen minder pestgedrag. Wij nemen alles volledig uit handen en bezorgen het fruit tot in de klassen zodat er geen omkijken is naar dit initiatief. Informeer hier naar de mogelijkheden voor schoolfruit.

Verenigingen en
sportclubs

De sportkantine is bij uitstek een plek van gezondheid en gezelligheid. Jongeren en volwassenen brengen er veel tijd door. Voor, tijdens én na de training of wedstrijd komen sporters en supporters samen. In een sportkantine die ook gezondere producten aanbiedt, maken mensen makkelijker een gezondere keuze. Je kunt jouw sportkantine zo inrichten dat leden en bezoekers een duwtje in de goede richting krijgen.

Biedt jullie sportkantine volop gezondere producten aan en stimuleren jullie de gezonde keuze ook in de uitstraling, dan help je mensen gezonder te kiezen.

IK BEZORG FRUIT slaat graag samen de handen ineen.

fruit bij het sporten
Wij zijn vaste sponsor van voetbalclub Leerdam Sport.
fruit bij het sporten
Wij zijn vaste sponsor van voetbalclub Leerdam Sport.

BSOok

Met het faciliteren van een vers smaakvol tussendoortje dragen wij bij aan onze missie om gezonde voeding voor alle kinderen bereikbaar te maken. Fruit en snackgroente op jouw kinderopvang locatie? IK BEZORG FRUIT informeert je graag over de mogelijkheden!