ik bezorg fruit facebook
ik bezorg fruit instagram

Waar wij
voor staan

IK BEZORG FRUIT gevestigd in Leerdam, levert voor een bescheiden bedrag per werknemer wekelijks vers en gevarieerd fruit. Wij bezorgen op de afgesproken dag of dagen vers fruit en snoepgroente, rechtstreeks afkomstig van de teler. Het door ons geleverde fruit is zonder uitzondering “klasse 1”, waarmee u gegarandeerd bent van hoogkwalitatief en smaakvol fruit op de werkvloer.

fruit op kantoor

Dynamiek en
energiek

Ons dynamische en energieke team is u graag van dienst om u mee te nemen op reis naar een gezondere werkomgeving. Dit begint allemaal met gezonde voeding, dat is de reden dat wij IK BEZORG FRUIT zijn gestart.

Je bent namelijk wat je eet en als u als organisatie hier een kleine bijdrage aan kan leveren, dan is dat een unieke kans die u eigenlijk niet mag missen.

fruit op kantoor

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag verder. U kunt ons per e-mail bereiken via info@ikbezorgfruit.nl en telefonisch via 06 - 234 343 73. Uiteraard kunt u ook het onderstaande contactformulier invullen en wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.