ik bezorg fruit facebook
ik bezorg fruit instagram

Vers en
kwalitatief fruit

IK BEZORG FRUIT voorziet werkplekken van vers gevarieerd fruit. Hierdoor helpen we jou om jouw medewerkers, klanten en bezoekers gezonder én bewuster te laten leven.

Heerlijk en eerlijk

Doordat wij alleen fruit inkopen voor fruitboxen die al zijn besteld hebben wij geen restvoorraden. Zo voorkomen we verspilling. Wekelijks bekijken we of al het fruit op de werkplek is geconsumeerd. Daar waar nodig passen wij hoeveelheden aan op het verbruik, om eveneens onnodig weggooien te voorkomen.

zakelijk fruit
zakelijk fruit

Alles in eigen huis

Wij beschikken over een eigen bezorgdienst met ervaren bezorgmedewerkers. De bezorgers zetten de fruitboxen op de afgesproken plaats in het bedrijf neer en dragen bovendien zorg voor de controle en presentatie van het fruit.

IK BEZORG FRUIT biedt enkel de beste kwaliteit fruit. Onze inkoopafdeling selecteert wekelijks 7 tot 10 mooie smaakvolle fruitsoorten uit het seizoen. Deze kopen wij zo dicht mogelijk bij huis in waardoor het fruit zo min mogelijk kilometers aflegt en de Co2 uitstoot beperkt blijft. Door samen te werken met lokale telers uit de Betuwe ontvangen zij een eerlijke prijs voor hun producten en krijgen wij het fruit zo vers mogelijk binnen.

Teruggeven
aan onze
gemeenschappen

Het bij ons overgebleven fruit doneren we aan zorgboerderij De Lingehof en voedselbank Leerdam. Vanzelfsprekend besteden we veel aandacht aan afvalscheiding en verpakken we onze fruitboxen op efficiënte wijze met milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen.

fruit op de werkplek
fruit op de werkplek

Biologisch fruit

IK BEZORG FRUIT biedt ook 100% biologische fruitboxen aan. Dit fruit kopen wij rechtstreeks in bij onze biologisch gecertificeerde Hollandse telers en groothandels.

In de biologische teelt wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen. Door het natuurlijke bodemleven zijn gang te laten gaan, wordt bovendien de vruchtbaarheid van de grond verhoogt. Dit komt de smaak natuurlijk ten goede!